Små entreprenader

Vad menas med små entreprenader och vad kan du förvänta dig?

Effcentic Sverige AB erbjuder dig en helhetslösning med kompetens från renovering och nybyggnation. Med över 30 år i fastighetsbranschen har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet och kunskap.


Vi vill gärna vara med genom hela ditt projekt och bistå dig med vår kunskap och erfarenhet!

Med Effcentic som totalentreprenör för ditt projekt har du en samtalspartner och slipper hantera kontakten med olika underentreprenörer. Vi vet av erfarenhet att ju tidigare vi kommer in i projektet ju mer nytta kan vi göra och ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen för dig som kund. Stora nybyggnadsprojekt eller små renoveringsprojekt med många entreprenörer inblandade är inga problem. Vi tar hand om helheten. Vi försöker inte vara bäst på allt utan samarbetar med flertalet duktiga underentreprenörer. Tillsammans hjälps vi åt för att genomföra ditt projekt på bästa sätt. Självklart få du som kund garantier enligt branschstrandad.


Effcentic Sverige AB erbjuder alla typer av entreprenader. 

Som huvudregel finns tre entreprenadformer: delad entreprenad, generalentreprenad och totalentreprenad. (På senare tid har också samverkansentreprenader blivit mer vanligt.) De två förstnämnda kallas med ett gemensamt namn för utförandeentreprenader. En utförandeentreprenad är en entreprenad där beställaren svarar för projekteringen och entreprenören svarar för utförandet. En totalentreprenad är istället en entreprenad där entreprenören svarar för såväl projektering som utförande. Beroende på vilken typ av entreprenad man väljer tillämpas olika standardavtal och regler; AB 04 är avsedd för utförandeentreprenader och ABT 06 för totalentreprenader.

Behöver du hjälp med en entreprenad? Be om en offert på ditt projekt här!